Bilal Çelik
Bilal Çelik

15.10.2021 12:51:00

HEYBESHOP

Alışveriş yaptık ürünler fiatlarına göre fena değil biraz tereddüt ettik alırken arkadaşım gayet memnun hergün ürünleri takip ediyor umarım batmayız😁

Osman Baykara
Osman Baykara

13.10.2021 07:40:00

KoksTrade

N11 ürün sipariş verdim nerde kaldı bu ürün para yolluyorum sonra ürünü yollamiyorsu buz buda böyle hırsızlık mi olur

Firat Ozturk
Firat Ozturk

12.10.2021 12:18:00

Kuvars Saat

Saati sipariş verdim güzel gösterişli, fakat her gün farklı saat kullanmama rağmen 3,5 ay felan kullandim saat kendi kendine durdu ,pilini degistirdim çalışmadı firmayı aradım 2 yıl garantisi olmasına rağmen kargoyu kendim ödeyerek göndermemi söyledi ve hiç bir sorumlulugu kabul etmiyorlar bir buçuk 2,hafta oldu hala dönmediler ve telefonu cmiyorlar simdide ve almıyorlar,madem garanti veriyosun neden malının arkasında duymuyorsunuz diğer firmalar gbi ben saat ve saatten aldım konmalı saattn aldım ve adamlar malinin sonuna kadar arkasinda ve bir arıza durumunda kargoyu bile kendileri karşılıyor, onun için benim gözümde firma beş para etmez ve tavsiye etmiyorum ve bi sıkıntı cikarirlarsa da tüketici haklarına baş vuracağım

Nesrin Bekler
Nesrin Bekler

10.10.2021 01:20:00

MİLAPET

MİLAPET firmasından almış olduğum tırmalama tahtası kedimin daha ilk tırmalamasında yere düştü ve kırıldı ikiye ayrıldı meğer floşların sarıldığı boru karton imiş hemde 2 tane almıştım. Sakın almayın çok çürük bişi, paramın iadesini istiyorum...

EMİNE ÖKSÜZ
EMİNE ÖKSÜZ

5.10.2021 11:20:00

GOBLONDON

Merhaba Flo mağazası üzerinden bir ayakkabı aldım bir numara büyüğü ile değişim yapacağım iade kodu da oluşturdum.fakat yanlışlıkla faturayı çöpe attık yine de değişim yaparmısınız ürünü göndersem.nasıl yardımcı olabilirsiniz.Teşekkür ederim

Ayşegül  Keman
Ayşegül Keman

13.09.2021 14:01:00

Düvenönü Aras Kargo

Size ulaşamıyorum evde değilim diye kapıya kağıt konmuş sanayi şubesinden alın diye sanayi şubesi size yönlendirdi ama ulaşamıyorum

Fatih Akpınar
Fatih Akpınar

10.09.2021 19:54:00

Kuvars Saat

Skmei 1115 model siyah saatimin kordonu koptu bana kordon temin etmem için yardımcı olabilir misiniz

Daniel Jason Jason
Daniel Jason Jason

6.09.2021 13:35:00

Promaks Yazılım

Hello Sir/Madam, Hope you're having a great day! I am Daniel, from an Internet Marketing Company. I would like to tell you some points about your online business. I hope you won’t mind spending only 2-3 minutes to have a look at the following lines: It seems you've been spending a budget with sponsored listings or PPC. In PPC, you may get the sales but only after paying a certain amount every time and if you stop paying, then the sales will vanish soon. In SEO, You need to spend the budget for a few months. Once keywords will be on the first page of Google, you can get satisfied traffic for a long time. 90% of users like Organic results over the sponsored ones because these results are more relevant and valuable. So just imagine how many valuable customers you are losing by not focusing on organic search results. By investing a few months in SEO, you can see drastic changes in your website internally and externally. We'll show you TOP Rankings in your keywords, link popularity, organic traffic, and many more... After reviewing your website. I noticed some major on-page and off-page issues need to be fixed soon. For more information about your site errors, please respond to my email. I would be happy to provide you with a Complete Site Analysis Report (free of cost) with our Company Profile, Work Experience, and Client Testimonials.

Muhammet Sanatci
Muhammet Sanatci

1.09.2021 17:07:00

ARDAHAN MNG Kargo

Benim kargom vardı adres olarak ardahan posof merkez yazmıştım 3 gün sonra mng kargodan mesaj geldi kargonuz şubemize ulaşmıştır diye adres dağıtım alanları dışında olması sebebiyle şubeden teslim almanız gerekiyor diyor bi yardımcı olun ya bu ikinci defa oluyor

İsmail  Şahbudak
İsmail Şahbudak

16.07.2021 18:32:00

AVSALLAR MNG Kargo

Kargom 5 dk beklemedi gerçekten iğrenç bir durum gurbette olanlar için tavsiyem bu şirketeen kargo spariş vermeyin

Sayfa 1-10 (Son 50)
GeriSayfa:1 - 2 - 3 - 4 - 5İleri