Barış  Kocabaş
Barış Kocabaş

23.11.2022 14:41:00

Trioport

Bizden trendyol aracı ile bez gardırop aldım. Bezleri eksik bu konuda yardımcı olur musunuz rica etsem

Nesrin  Kınalı
Nesrin Kınalı

17.11.2022 18:06:00

bakbudaiyi

Bir dolap istedim kasım başında.18’inde gelicekmdediler.erteleye erteleye Aralık ayının 1’ine kadar uzadı.bütün eşyalarım dışarıda kaldı.bu nasıl bir ciddiyetsizlik.hergün tarih değişiyor.dahada uzayacaksa ben iptal etmek istiyorum bu ürünü

Ahmet  Kıvanç
Ahmet Kıvanç

16.11.2022 21:01:00

TeknikEvim

çok dürüst ve kaliteli çalışıyorlar. muadillerinden de ucuz iyi ki teknikevimden almışım. Teşekkürler.

Ahmet  Yeşilel
Ahmet Yeşilel

16.11.2022 10:51:00

Carlifestyle

Merhaba 300337747 Nolu sipariş neden hala kargoya verilmedi verildi gösteriyorsunuz lütfen bana bilgi vermenizi bekliyorum en kısa zamanda çiçek sepetine şikayette bulunacağım bilginiz olsun 5358262769 telefon numaram haber bekliyorum

Aras Demir
Aras Demir

13.11.2022 23:05:00

aksesuaros

Isinde özveriyle calisan,musteri memnuniyeti ön planda tutan guvenilir kuruluş siparisimiz eksiksiz ve zamanindan once elimize ulasmasindan dolayi tesekkur ederim

Yasin  Muhammedemin
Yasin Muhammedemin

13.11.2022 22:03:00

DeepPassionMakeup

Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle iletişime geçebilir misiniz Merhaba ben sizlerden urun almak istiyorum benimle ileti

Aylin  Çadırcı
Aylin Çadırcı

13.11.2022 21:24:00

Reyontek

Mrb reyon tekten samsung galaxxi A22 aldım 5 aya yeni girdik ama hiç memnun drgilim çok kasıyor donuyor zor acıyor herşeyi ekranıda düşükmüş dikkat etmedim fabrika ayarlarınamı dönsem herşeyim gidicek bilmiyorum

DOĞAN TURGAY KOŞAR
DOĞAN TURGAY KOŞAR

6.11.2022 22:37:00

eko-ekol

TRENDYOL SİPARİŞ 27KASIM2022 - NO:1640618843 KUMTEL YAĞLI ISITICI FATURASI BİZE ULAŞMADI KOŞAR DERİ GRUBU-VERGİ NO:17800169692 TUZLA VD LÜTFEN TEKRAR MAİL ATAR MISINIZ? kosarderi@windowslive.com. D.Turgay Koşar 532 3219600

KUTLAY Iğdır
KUTLAY Iğdır

6.11.2022 13:30:00

KARS MNG Kargo

İstanbul'a göndereceğim Paket var Adresimden alirmisiniz. KUTLAY İGDİR YENİMAHALLE HAYDAR ALİYEV CAD GURSOYLAR FETHİYE EVLERİ NO2 KARS MERKEZ. TELEFON 5464456848

Mehmet Orhon
Mehmet Orhon

3.11.2022 15:53:00

Carlifestyle

İyi günler 16 LED'li kare çalışma lambası toplu adet almak için irtibata Geçebilirmiyiz Telefon numaram 05388216585

Sayfa 1-10 (Son 50)
GeriSayfa:1 - 2 - 3 - 4 - 5İleri